Display problem

Dear Expert,

I have root display problem, root gives following error. Could you please help how can solve this problem?
My mac is OS X Yosemite (version 10.10.2)

Best Regards,
Emine

[gurpinar@lxplus302 test]$ root -l HFPhaseScan_190456.root
 
root [0]
 
Attaching file HFPhaseScan_190456.root as _file0...
 
root [1] TBrowser a
 
Warning in : couldn't retrieve color #3399ff.
 
Please close any other application, like netscape, that might exhaust
 
the colormap and start ROOT again
 
Warning in : couldn't retrieve color #3399ff.
 
Please close any other application, like netscape, that might exhaust
 
the colormap and start ROOT again
 
root [2] Error in : fatal X11 error (connection to server lost?!)
 
 
**** Save data and exit application ****
 
 
Warning in : couldn't retrieve color #000000.
 
Please close any other application, like netscape, that might exhaust
 
the colormap and start ROOT again
 
Warning in : couldn't retrieve color #000000.
 
Please close any other application, like netscape, that might exhaust
 
the colormap and start ROOT again
 
Warning in : couldn't retrieve color #000000.
 
Please close any other application, like netscape, that might exhaust
 
the colormap and start ROOT again
 
Warning in : couldn't retrieve color #000000.
 
Please close any other application, like netscape, that might exhaust
 
the colormap and start ROOT again
 
Warning in : couldn't retrieve color #000000.
 
Please close any other application, like netscape, that might exhaust
 
the colormap and start ROOT again
 
Warning in : couldn't retrieve color #000000.
 
Please close any other application, like netscape, that might exhaust
 
the colormap and start ROOT again
 
Warning in : couldn't retrieve color #000000.

Which root version ?
Have you installed xquartz.macosforge.org ?
Are you using ROOT remotely ?

Which root version ?
------ROOT 5.34/24
Have you installed xquartz.macosforge.org ?
---- yes I installed the X11.
Are you using ROOT remotely ?,
----- yes I am using it remotely.

vis ssh I guess ? you do " ssh -Y " ?

I always do ssh -Y

do you have the problem if you try just after a fresh restart of the machine ?

After the problem, I restart my computer many times.

And that does not cure it ?

No :frowning: I try to solve the problem.

Fixed by installing ROOT on the macbook.